torstai 31. toukokuuta 2012

Mass Effect Rebellion pack

En ole vielä Mass Effect kolmosta ehtinyt pelata, mutta nyt olisi jo DLC:tä tarjolla. Vaikuttaa herkulta.


keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Teatteriurheilun - avulla - mieli - venyy - kuin - karitsa

Keith Johnstone on legenda improvisaation alalla. Hänen vallankumouksellisen teorian pohjana on kuulemma Desmond Morris, luonnontieteilijä, joka tutkaili ihmistä kuin jotakin eläintä. Jättämällä muutaman yksityiskohdan pois, niin nykyään ympäri valistunutta teatterimaailmaa kisaillaan yllättävillä tilanteilla lajissa nimeltä teatteriurheilu. Tässä näyte, miten homma toimii:

tiistai 29. toukokuuta 2012

Toimintaelokuvamusiikkia 1700-luvulta

Bournea ja Vivaldia yhdistelemällä saa aikaiseksi vaikka mitä. Tämä lahjakkaasti Bourne Vivaldiksi nimetty teos on Piano guysin uusinta hottista. Video on tyylikkäästi kuvattu Meduusan verkosta totutulla tavalla eli käsivaralla ja hidaskameralla(jos se on nimi sille, että otetaan vähemmän freimejä sekunnissa, jolloin kuva vaikuttaa nopeammalta kuin mitä se todellisuudessa on).

maanantai 28. toukokuuta 2012

Mies ja 07 minuuttia

Jack Dour on löydetty. Hän on IMDB:n mukaan 24-sarjasta tehdyn parodian pääsankari, jota esittää Randy Irwin. Yksi näyttelijöistä näyttää nopeasti katsottuna Gilmoren tyttöjen Luke Danesia näyttelevältä Scott Pattersonilta. Pisteet siitä vaikka en vielä tiedä miksi. Itse elokuva on tyylillisesti niin lähellä parodian kohdetta ja se sisältää oikeasti useamman yllättävän vitsin jo ensimmäisten minuuttien aikana (elokuvan pituus on noin kymmenen minuuttia). Yksi Mies ja alaston ase -tyyppinen laiska vitsikin on mukana, mutta ne ovat laadultaan parempia kuin muutamat Leslie Nielsenin crazykomediat yhteensä. Suomessahan vastaavia hienous on tehty Pasilan Kaksvitonen-osassa, joka on tyylillisesti ihan parasta A-luokkaa:

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Olli Lindholm pyytää: "Antakaa anteeksi"

Jos ette ole koskaan tutustunut improvisoituun musiikkiin edes Jazziin, niin nyt olisi aika. Keith Johnstonen metodeihin perustuva Katriinamies suunnittelee tällä hetkellä ensimmäistä levyään ja keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea. Kaksikon muodostaa Karri Lehtonen ja Antti Hintsa. Tässä duon antia voi ihastella Pispalassa. Aiheeksi on valikoitunut yleisön antamien vihjeiden perusteella Compton ja tyylilajiksi Olli Lindholm. Kappaleen nimeksi on näemmä muodostunut Antakaa anteeksi. Rakkautta pojille valitsemallaan tiellään.

lauantai 26. toukokuuta 2012

Dramaattinen laulu kerää katsojia Youtubessa

Tobuscus on julkaissut uuden kappaleen "Dramatic Song"-kanavallaan toukokuun toisella viikolla. Katsojia jo 3 miltsia. Olen ollut jo Tobuscus-fani Farmville-mainoksesta asti. Parasta hänen tuotannossaan on huumori ja tunteellisuus. Musiikkia sanotaan ainoaksi kansainväliseksi kieleksi (tanssi saattaa olla toinen), jota ymmärretään kaikkialla ja johon todennäköisesti puhuttukin kieli perustuu. Saksankielinen sovitus on nyt jo valmiina: Samoin venäjänkielinen:

perjantai 25. toukokuuta 2012

Ateistit haisee

Ateismi on väärin, koska kommunismi. Raamattu on totuus, koska Jumala niin sanoo. Kaikki, jotka eivät ole samaa mieltä, ovat tyyppejä, jotka tappoivat miljoonia ihmisiä, koska kommunismi. Tämmöistä annostelua kestää vain hetken päivässä.
Youtuben käyttäjät ovat lähes samaa mieltä. Tällä hetkellä videolla on yli 190 000 katsojaa. Vähän yli 500 pitää videosta ja 17 000 ei pidä. Enemmistön diktatuuri toimii tässä. Vastaväitteeni pojan esittämiin väittämiin ovat varsin heikot, koska vetoan yleiseen mielipiteeseen.

torstai 24. toukokuuta 2012

Pelicans vs. hifk

Mistä se kohu nyt tuli?Vaihtoehtoinen loppu

Näidenkin parissa voisi kuluttaa kokonaisen päivän.

Metropolian jouluterveiset. Toivottavasti kaikki saavat tästä lisää virtaa, jotta varmasti kaikki jaksavat joulun yli

When you are a spy, you need to narrate

Fanit jaksavat. Burn Noticelle on tehty oma lyhytelokuva. On niitä varmasti tehty enemmänkin. Pölkkyisyys näyttää taidolta ja lahjakkuudelta tässä.

Sarjan käsikirjoituksen henki on napattu hyvin haltuun. "Huumeiden ostaminen on vähän niin kuin auton ostaminen. Annat myyjälle rahaa ja myyjä antaa sinulle huumeita." Priceless.